Oui Oui, Renver in Paris!

Oh lovers, where to start…

Een paar weken geleden deden de meiden en ik wat drankjes en kregen we wilde plannen. We wilden een stad in Europa bezoeken om te dansen, drinken, eten, shoppen. En in welke stad kan je dit nu het beste doen? YES.... PARIJS! Parijs is een van de modehoofdsteden van de wereld en een stad die synoniem staat voor luxe mode en designer modehuizen. Parijzenaars hebben een reputatie van elegantie, so here we go!

We pakten onze koffers en reden naar de stad van de liefde. Als je in de stad aankomt, voel je alle liefde die Parijs te bieden heeft. We zagen alle leuke restaurantjes, de Eifeltoren en alle goed geklede mensen. Zelfs als vrouwen casual gekleed zijn, hebben ze een kenmerkende touch die uniek is. Een van de Franse kenmerken van elegantie is de handtas die vrouwen onder alle omstandigheden dragen. Dit inspireerde me zo en de meiden en ik gingen er helemaal in op. Ik heb er zo'n zin in om hier een paar weken te blijven!

Elke ochtend heb ik een ontbijtdate met Izzy, June en Harper. We wandelen door de stad, winkelen in een van de beroemde straten van Parijs, zoals Rue du Faubourg Saint-Honoré of Avenue Montaigne. We bekijken bezienswaardigheden en hebben 's avonds zoveel plezier met dansen. Party dresses, de meest fantastische tassen en rode lippenstift. Perfecte combi, toch?

" June schreeuwt: Renver, de taxi is er. We moeten gaan."

Ik kan niet wachten om jullie meer te vertellen over mijn wilde avonturen, maar nu moet ik gaan. Een avondje uit met mijn favoriete meiden. 

See you when I see ya.

Love, Renver

 

MORE

ARTICLES

externalId=gorgonzola-news-detail-1.1.2.1.6.1.1.2.2&filter[active]=1